Επιχείρησαν, πέτυχαν και… βραβεύτηκαν από το www.ka-business.gr

 

Έξι επιχειρήσεις που… επιμένουν ελληνικά, καινοτομούν και επιχειρούν βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των εργασιών του 13 ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το www.ka-business.gr στις 4 Νοεμβρίου 2017 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ». Τα βραβεία ανακοίνωσε η δημοσιογράφος και δημιουργός του σάιτ για την καινοτομία, την τεχνολογία και την ανάπτυξη Ραλλιώ Λεπίδου.

 

 

 

 

 

 

1)  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Πρόκειται για έναν χώρος που έχει καταφέρει να καινοτομεί και να αναπτύσσει τον Αγροδιατροφικό τομέα. Στηρίζει νέα παιδιά, δίνει εφόδια εξειδικευμένα στην γεωργία  κάνοντάς τους σπουδαστές της  να πιστεύουν στην Πατρίδα τους και να θέλουν να δρατηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα.

2)   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ MAKIOS CORALLIA CLUSTER
Έχει αποδείξειπως όλα ξεκινούν από τους ανθρώπους και τις ιδέες τους. Στην περίπτωση της CORALLIA όλα ξεκίνησαν με ένα “big bang ανθρώπων και ιδεών” με εστίαση σε συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, ως πεδίο εξέχουσας σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας συνολικά.

3)  ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Τεχνόπολη,  την αποκαλούν ελληνική Sillicon Valley. Υποστηρίζει πως  «η τεχνολογία μπορεί να γίνει στρατηγική βιομηχανία για την Ελλάδα». Βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της καινοτομίας και της τεχνολογίας στην Ελλάδα.

4) WATT and VOLT
Σε περίοδο κρίσης η εταιρία επεκτείνεται. Ως προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας από το 2011 παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες δίνοντας νέες λύσεις, έξυπνης  διαχείρισης.

5) WELCOME STORES
Πρόκειται για ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών. Συνεχίζει και  επιμένει ελληνικά. Διατηρεί τις εργασίες και έχει και επεκτατικό προσανατολισμό με εκατοντάδες εργαζόμενους και δεκάδες καταστήματα.

6 ) MARKETING CLUB
Πρόκειται για MKO (μη κερδοσοπική οργάνωση)  που έχει υπό την «ομπρέλα» της λαμπρά στελέχη του MARKETING. Έχει αποδείξει πως όλοι μία γροθιά μπορούν να συνεργαστούν και να αναδείξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα συντονισμένα.

Διαβάστε τα συμπεράσματα από το 13ο Πολυσυνέδριο εδώ!

To ka-business.gr εξακολουθεί να δίνει βήμα στους Έλληνες επιχειρηματίες και δίνει πλέον ραντεβού στο 14ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ.