ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σχεδιάστηκε μια πραγματική πλατφόρμα Β2Β εξαγωγών για την επιτυχημένη προβολή, προώθηση και εμπορία όλων των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

 

Το agrogate.gr φέρνει σε επαφή τους έλληνες παραγωγούς με τους ξένους εισαγωγείς και διανομείς χονδρικής. Σκοπός της πλατφόρμας agrogate.gr είναι η προώθηση των εξαγωγών των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και μεταποιημένων τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με ελάχιστο κόστος.

Το agrogate.gr αφορά όσους δραστηριοποιούνται στην αγροδιατροφική αλυσίδα, αλλά κυρίως όσους έχουν δυνατότητες εξαγωγών, προϊόντα προστιθέμενης αξίας και ποιότητα με πιστοποιήσεις.

  • Δείτε πως λειτουργεί η πλατφόρμα και πως θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις εξαγωγές σας εδώ
  • Δείτε πως θα φαίνονται τα προϊόντα σας στο agrogate.gr σε ενδεικτικά παραδείγματα εδώ
  • Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και θα σας στείλουμε άμεσα περισσότερες πληροφορίες καθώς και ατομικούς κωδικούς πρόσβασης.

Το agrogate.gr είναι η λύση για τους έλληνες εξαγωγείς τροφίμων.
Ανεβάζοντας τα προϊόντα τους στην πλατφόρμα ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν στις διεθνείς αγορές.

ΥΓ.  Το agrogate.gr είναι μια πρωτοβουλία αιχμής της GAIA Επιχειρείν που είναι το απαύγασμα μιας ευρύτερης συμμαχίας του παραγωγικού κλάδου, με τον τεχνολογικό και τον χρηματοοικονομικό τομέα. Το παραγωγικό μας κομμάτι εκπροσωπεί πάνω από 150.000 αγρότες με πάνω από 750 εκ. Ευρώ τζίρο. Περίπου 700.000 ΑΦΜ έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας.