Τα «160 χρόνια – Πιο Κοντά στο Μέλλον» έφεραν το Χρυσό στο Φυσικό Άεριο

 

Το Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο ιστορικότερος ενεργειακός πάροχος της χώρας που εισήλθε πρόσφατα στη νέα εποχή της αγοράς ενέργειας, απέσπασε στη φετινή διοργάνωση των Ermis Awards δύο σημαντικά βραβεία για την καμπάνια του «160 χρόνια – Πιο Κοντά στο Μέλλον».
Συγκεκριμένα, η ταινία έλαβε:

  •          Χρυσό Ερμή στην κατηγορία Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών &
  •          Χάλκινο Ερμή στην κατηγορία Διαφημιστικές Ταινίες

Παράλληλα, μέσα από τη συγκεκριμένη καμπάνια, η εταιρεία  βρέθηκε στην τελική κατάταξη των υποψήφιων ταινιών για το Βραβείο Κοινού.
Η ταινία «160 χρόνια – Πιο Κοντά στο Μέλλον», μια παραγωγή της  Avion Films σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία DDB Athens, από την πρώτη στιγμή της προβολής της αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε θετικές εντυπώσεις και κριτικές για την τεχνική αρτιότητα και την υψηλή καλλιτεχνική της αξία.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη βράβευση, ο Διευθυντής Marketing στο Φυσικό Αέριο, την Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, Πάνος Αλεξόπουλος,  δήλωσε:

«Τα παραπάνω βραβεία αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση για το Φυσικό Αέριο σε έναν απαιτητικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτός της τηλεοπτικής διαφήμισης, αποδεικνύοντας ότι η σημασία στην ποιότητα επιβραβεύεται. Μάλιστα ως η μοναδική Εταιρεία Ενέργειας που βραβεύτηκε, μας δίνουν έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια και επικοινωνία».

Σχετικά με το Φυσικό Αέριο  – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας λειτουργεί από 2/1/2017 ως ο προμηθευτής φυσικού αερίου και από 1/1/2018 και ηλεκτρικής ενέργειας στον τελικό καταναλωτή. Αφοσιωμένο στην ποιότητα, ευέλικτη και με ανθρώπινο πρόσωπο, το Φυσικό Αέριο δίνει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ενεργειακή ανάγκη, δίνοντας ώθηση σε κάθε αναπτυξιακή δραστηριότητα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.aerioattikis.gr.