1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ για το Δίκαιο της Υγείας

Σύγχρονες Κρίσεις & Προκλήσεις

Πέμπτη 1 & την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

 

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και ο όμιλος Economia διοργανώνουν το 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ για το Δίκαιο της Υγείας: Σύγχρονες Κρίσεις & Προκλήσεις, την Πέμπτη 1 & την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, διαδικτυακά μέσω της virtual conference platform health.events.nb.org.

Το Συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ, φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν σταθερό θεσμό για όλους όσους ασχολούνται ή εφαρμόζουν το δίκαιο της υγείας, προσφέροντας σε αυτούς πολύτιμη εξειδικευμένη γνώση αναφορικά με τα κρίσιμα και επίκαιρα θέματα του κλάδου δικαίου της υγείας.

Στο 1ο Συνέδριο, Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα επιχειρήσουν να αναδείξουν όλα εκείνα τα θέματα που τίθενται ως προκλήσεις και ήδη οδηγούν τις εξελίξεις στον κλάδο αυτό, στο πλαίσιο που θέτει και η υφιστάμενη πανδημία.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε νομικούς, στελέχη δημοσίων και ιδιωτικών φορέων και παρόχων υπηρεσιών υγείας, μέλη της επιστημονικής/ακαδημαϊκής κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος εδώ ή στείλτε email στο edu@nb.org ή καλέστε στο 2103678951.