3 βιβλία που πρέπει να διαβάσουν σήμερα οι μάνατζερς του αύριο… στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ το πακέτο

 

Ζούμε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο με διαρκείς εξελίξεις στο επιχειρησιακό και επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι μάνατζερς σήμερα καλούνται να διαχειριστούν πολλές και διαφορετικές προκλήσεις, ενώ πρέπει να διαθέτουν γρήγορα αντανακλαστικά και αναπτυγμένες αρχηγικές ικανότητες.

Οι 3 προτάσεις βιβλίων του The Economist υπόσχονται να απαντήσουν στα ερωτήματα των πιο ανήσυχων και απαιτητικών στελεχών παρέχοντάς τους πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις.

 

1. Επιτυχημένες Καινοτομίες, Michel Syrett & Jean Lammiman

Τι εμπνέει και τι χαρακτηρίζει τις πρωτότυπες ιδέες; Οι Επιτυχημένες Καινοτομίες έχουν ζωτική σημασία για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μίας επιχείρησης, ακόμη και για την επιβίωσή της, αλλά όλες οι μελέτες αποκαλύπτουν ότι πολλές επιχειρήσεις δεν καταφέρνουν να αξιοποιήσουν, στο έπακρο, το δυναμικό του προσωπικού τους.

Το βιβλίο αυτό επισημαίνει και περιγράφει τις διαδικασίες και τις ικανότητες που πρέπει να έχουν οι επιχειρήσεις, ώστε να ευνοήσουν τις δημιουργικές σκέψεις και, εξίσου σημαντικό, να αντιληφθούν και να διαμορφώσουν την επακόλουθη παραγωγή.

*Αγοράστε το βιβλίο εδώ

 

2. Οδηγός Ανάλυσης Επιχειρήσεων, Bob Vause

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναλύσει κανείς τις πολλές όψεις απόδοσης μιας εταιρείας από τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες γι’ αυτήν. Αυτός ο οδηγός υπογραμμίζει τα σημεία που είναι σημαντικό να εξετάσουμε όταν μελετάμε τα ουσιαστικά στοιχεία μιας εταιρείας.

  • Πώς μπορούμε να κρίνουμε πόσο καλά διοικείται μια εταιρεία και πόσο καλά τα καταφέρνει;
  • ​Ποιοι είναι οι πιο χρήσιμοι δείκτες και τα καλύτερα σημεία αναφοράς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όταν αξιολογούμε την απόδοση μιας εταιρείας;
  • Πώς αναγνωρίζουμε τα σημάδια κινδύνου στον εταιρικό ορίζοντα;
  • Πώς μπορούμε να «καλλωπίσουμε» τα αποτελέσματα των εταιρειών;
  • Πως μπορούμε να συγκρίνουμε εταιρείες από διαφορετικούς τομείς ή διαφορετικές χώρες;

Οι λύσεις σε όλες τις παραπάνω απορίες, καθώς και σε πολλές ακόμη, δίνονται από τον πλήρως αναθεωρημένο και ενημερωμένο, σαφή και περιεκτικό οδηγό ανάλυσης και αξιολόγησης επιχειρήσεων.

 *Αγοράστε το βιβλίο εδώ.

 

 3. Οδηγός Ιδεών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Tim Hindle

O οδηγός αυτός κάνει μια σαφή, σύντομη επισκόπηση σε περισσότερες από εκατό σημαντικές ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διοικούνται οι επιχειρήσεις. Αρχικά, εξηγώντας κάθε ιδέα, παρουσιάζει ένα σύντομο ιστορικό της και παραθέτει προτάσεις προτεινόμενης βιβλιογραφίας.

 Ο Οδηγός Ιδεών Διοίκησης Επιχειρήσεων αποτελεί για τους μάνατζερ ανά την υφήλιο μια ανεκτίμητη πηγή αναφορών. Για εκείνους που αποζητούν μια καλή κατανόηση της σκέψης που έχει καθοδηγήσει την επιτυχία των επιχειρήσεων στο πέρασμα του χρόνου.

* Αγοράστε το βιβλίο εδώ.

 

 

 

 

Για να αποκτήσετε το πακέτο των 3 βιβλίων στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ, επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο 210 3314714 ή στο sales@economia.gr για να επωφεληθείτε της προσφοράς!