12η Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Δημοσιεύτηκε από economia 20/09/2019 0 Σχόλια Εκδηλώσεις,

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε, την Τετάρτη, η ΙΒ΄ Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», στην Νάξο και στη Δήλο. Καθημερινά πραγματοποιούνται επισκέψεις σε σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος των δύο νησιών, με τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου, καθηγητή Βασίλη Λαµπρινουδάκη (το τεύχος Φεβρουαρίου του Business File φιλοξένησε ενδιαφέρον άρθρο του), να υπενθυμίζει χρήσιμες πληροφορίες και στη συνέχεια τα περίπου 450 μέλη του Σωματείου έχουν τη δυνατότητα της αυτοξενάγησης, με τη βοήθεια πλούσιου εποπτικού υλικού που έχει προετοιμάσει το Σωματείο.

 

Το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη επίσκεψη αφορούσε την Πορτάρα (στην είσοδο του λιμανιού της Νάξου, πιθανότατα αφιερωμένη στον Απόλλωνα), το πρωί της Πέμπτης ακολούθησαν το Κάστρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νάξου. Το απόγευμα είχε σειρά η εκδρομή στο Ιερό των Υρίων, όπου και πραγματοποιήθηκε μουσικό δρώμενο από την Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, με επικεφαλής τον ιδρυτή και μουσικό της διευθυντή, Διονύση Γραμμένο. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ολοήμερη εκδρομή στη Δήλο, όπου μεταξύ άλλων έγινε παρουσίαση της μελέτης αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου.

 

 

 

Οι κεντρικές εργασίες της συνέλευσης (έγκριση απολογισμού δράσης ΔΣ, οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος, προγραμματισμός δράσεων για το 2020, έγκριση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής κλπ) πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Νάξου.

 

 

 

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα των εργασιών, πραγματοποιήθηκε εκδρομή στα αρχαία λατομεία της Νάξου, καθώς και στην Απείρανθο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το Σωματείο εγκαινιάζει μία νέα μορφή συνδιοργάνωσης της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία συμβάλλουν από κοινού οι Χορηγοί του Σωματείου, τα Τακτικά του μέλη και το «ΔΙΑΖΩΜΑ». Τα τακτικά μέλη συμβάλλουν στη διοργάνωση της Συνέλευσης με το ποσό των 20.000 ευρώ, η ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, ως σταθερός  χορηγός, συμβάλλει με το ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ το Σωματείο με το ποσό των 30.000 ευρώ.

 

Η economiaPublishing είναι εταιρικό μέλος του Σωματείου από το 2015.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Γενική Συνέλευση ΕΔΩ.

 

Αφήστε ένα σχόλιο