1ο Συνέδριο Φορολογικού Δικαίου

Δημοσιεύτηκε από economia 03/10/2019 0 Σχόλια Εκδηλώσεις,

Στις 15 Νοεμβρίου 2019, η Νομική Βιβλιοθήκη και ο όμιλος Economia διοργανώνουν το 1ο Συνέδριο Φορολογικού Δικαίου με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Φορολογία - Προκλήσεις και ευκαιρίες σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον», στο ξενοδοχείο Wyndham Grand, στην Αθήνα. Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την ακαδημαϊκή επίβλεψη και υποστήριξη της Εταιρίας Φορολογικού Δικαίου & Δημοσιονομικών Μελετών και υπό την αιγίδα της Έδρας  Jean Monnet / European Taxation & Management του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Το Διεθνές Φορολογικό Συνέδριο του 2019 θα διερευνήσει τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Οι θεματικές που θα εξετάσουν οι διακεκριμένοι Ομιλητές κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου είναι:

−H κινητικότητα προσώπων και επιχειρήσεων: η φορολογική διάσταση

−Η επιχειρηματικότητα, η ανταγωνιστικότητα και η φορολογία: σύγχρονα εργαλεία σε ένα νέο περιβάλλον

−Η μετά-BEPS εποχή στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής

−H φορολογική διαδικασία και οι εγγυήσεις προστασίας του φορολογούμενου

 

Με δεδομένες τις αναδυόμενες προτεραιότητες της Διοίκησης και την προοπτική φορολογικών αλλαγών στον ορίζοντα, το 1ο Συνέδριο Φορολογικού Δικαίου θα διερευνήσει το μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον και τον πιθανό αντίκτυπο αυτών των αλλαγών. Με περισσότερους από 20 εξέχοντες ομιλητές, το Συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός για τη Νομική και την Ακαδημαϊκή κοινότητα, και ταυτόχρονα να παράσχει στους δικηγόρους, τους λογιστές, τα στελέχη των Οικονομικών Δ/σεων των επιχειρήσεων και όσους απασχολούνται με το φορολογικό δίκαιο και την εφαρμογή του, πολύτιμη εξειδικευμένη γνώση και εργαλεία.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους ομιλητές, αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφές, πατήστε εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο