Ψηφιακό - Capital Link International Shipping Forum

Δημοσιεύτηκε από economia 10/04/2020 0 Σχόλια Εκδηλώσεις,

Τρεις εβδομάδες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου, όταν η πλειοψηφία των άλλων εκδηλώσεων ακυρώνονταν η αναβάλλονταν,  το 14ο Annual Capital Link International Shipping Forum μετατράπηκε σε Ψηφιακό Φόρουμ, προσαρμοσμένο στην τρέχουσα πραγματικότητα. Σε περιόδους αβεβαιότητας και κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, είναι περισσότερο σημαντικό από ποτέ, να διατηρήσουμε το πνεύμα της ενότητας του κοινωνικού συνόλου, τη ροή της πληροφόρησης & τη διασύνδεση μεταξύ των παραγόντων της ναυτιλίας.

 

Το αποτέλεσμα ήταν, σε ένα διάστημα δύο ημερών, περισσότεροι από 3.044 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 22 ενότητες συζητήσεων, 96 κορυφαίους παράγοντες  της ναυτιλίας από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ανωτάτων στελεχών 36 ναυτιλιακών εταιρειών. Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν 142 συναντήσεις 1x1 μεταξύ ναυτιλιακών εταιρειών και επενδυτών οι οποίες διοργανώθηκαν από την Citi και την Capital Link. Και ο αριθμός των εγγραφών αυξάνεται καθημερινά καθώς οι εκπρόσωποι των εταιρειών εγγράφονται για να έχουν πρόσβαση στην επαναληπτική προβολή αυτής της “Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Πληροφοριών” που καλύπτει όλα τα κρίσιμα θέματα της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένων των θεμελιωδών στοιχείων και των προοπτικών όλων των μεγάλων ναυτιλιακών τομέων, των αγορών της ενέργειας και των βασικών προϊόντων και εμπορευμάτων, της χρηματοδότησης και της εξασφάλισης κεφαλαίων, των κανονιστικών ρυθμίσεων, της τεχνολογίας, της συμμόρφωσης με τους περιβαλλοντολογικούς κανονισμούς, των εναλλακτικών καυσίμων και άλλων.

 

Σε συνεργασία με τη Citi, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) και το NASDAQ, και με την υποστήριξη των χορηγών που ήταν αρωγοί στην πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Ψηφιακό Ναυτιλιακό Συνέδριο μεγάλης κλίμακας, ένα project τεράστιας πολυπλοκότητας, λαμβάνοντας υπόψη το πολύ μικρό διάστημα προετοιμασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σημαντικότερα ΜΜΕ παγκοσμίως δημοσίευαν άρθρα σχετικά με τις εργασίες του Φόρουμ συνεχώς επί σειρά ημερών.

 

Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα βίντεο αξίζει ακόμα περισσότερο, καθώς είδαμε τους μεγαλύτερους ηγέτες της ναυτιλίας από όλο τον κόσμο, την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική, να συμμετέχουν όλοι μαζί σε ένα πάνελ, ενώ βρίσκονταν ο καθένας στο γραφείο του σπιτιού του, με θεατές από όλον τον κόσμο να παρακολουθούν τις ομιλίες τους και τις συζητήσεις τους.  Ήταν μια συγκινητική συνεύρεση που ταυτόχρονα εμψύχωσε το κοινό και τους συμμετέχοντες. Έδωσε επίσης σε όλους το στίγμα της ναυτιλίας που είναι γνωστή για το σθένος, την ικανότητα, και την αποφασιστικότητά της ακόμη και εν μέσω της τρέχουσας παγκόσμιας πρωτοφανούς κρίσης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

 

 

Η ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Για πρόσβαση κάντε click εδώ

Αφήστε ένα σχόλιο