Πολύ έμπειρη ομάδα αποζημιώσεων επαγγελματικής ευθύνης εντάσσεται στην εταιρεία Moray & Agnew Μελβούρνης

Δημοσιεύτηκε από economia 27/04/2020 0 Σχόλια Εκδηλώσεις,

Τον Μάιο του 2020, ο Howard Obst, κύριος συνέταιρος, η Caroline Dew, συνέταιρος και η διευθύντρια Hilary Stokes, οι δικηγόροι και το προσωπικό υποστήριξης της εταιρείας Obst Legal Practice, θα ενταχθούν στην ομάδα Αποζημιώσεων Επαγγελματικής Ευθύνης της Moray & Agnew Μελβούρνης.

 

«Σε περιόδους σημαντικής ύφεσης, παραμένουμε δεσμευμένοι να προσθέσουμε τα πιο αξιόλογα στελέχη στην εταιρεία μας», λέει ο  διευθύνων συνέταιρος της Moray & Agnew Μελβούρνης κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης. «Εδώ και πολλά χρόνια το γραφείο μας στη Μελβούρνη είναι αναμφισβήτητα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες νομικές εταιρείες στη Βικτώρια, και θα συνεχίσουμε να είμαστε και στο μέλλον, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι η νομική εταιρεία Obst Legal Practice ενώνεται μαζί μας και φέρνει μερικά από τα καλύτερα και λαμπρότερα νομικά στελέχη της πολιτείας στην Moray & Agnew».

 

Ο Βασίλης προσθέτει: «Αυτή η ομάδα, με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα αποζημιώσεων επαγγελματικής ευθύνης προστίθεται στην ήδη σημαντική ομάδα στον τομέα αυτό της εταιρεία μας. Με αυτήν την ομάδα, η Moray & Agnew Μελβούρνης πρόκειται να αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αποζημιώσεων επαγγελματικής ευθύνης στη Βικτώρια και απαράμιλλη εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα. Η ομάδα της Obst μας παρέχει επίσης πρόσθετη  ικανότητα και τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση των πιο περίπλοκων διαφορών, τόσο στον τομέα επαγγελματικών αποζημιώσεων όσο και στο χώρο του εμπορίου. Οι νομικές  δεξιότητες της ομάδας Obst συγχρονίζονται άνετα με την ομάδα ακινήτων και κατασκευών της Moray & Agnew, όπου η εταιρεία διαθέτει εξαιρετική φήμη.»

 

Ο Howard Obst συμφωνεί: «Η συνεργασία μας με την  Moray & Agnew θα είναι ιδανική και είμαι  βέβαιος ότι μπορούμε να προσθέσουμε μεγαλύτερη αξία σε αυτή. Από όλες τις εναλλακτικές λύσεις συνεργασίας  που έχω εξετάσει, η φήμη και η ηγεσία της Moray ξεχώρισαν. Βρήκα ότι τα λειτουργικά τους συστήματα ήταν εξαιρετικά και η εργασιακή κουλτούρα της εταιρείας είναι απαράμιλλη. Θα είναι μια υπέροχη στέγη για όλους μας ».

 

Ο Anthony Scott, διευθύνων συνέταιρος της Orbst λέει: «Ο Howard έχει τεράστια εμπειρία, ιδίως στην υπεράσπιση σύνθετων αξιώσεων έναντι δικηγόρων. Είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ηγετικός παράγοντας  στον τομέα του, ως ταλαντούχος δικηγόρος και ως εξαιρετικά ειδικευμένος διαπραγματευτής ».

 

Ο Geoff Connellan, εθνικός διευθύνων συνέταιρος πρόσθεσε: «Οι δικηγόροι πρώτης κατηγορίας της Obst Legal Practice όχι μόνο θα προσθέσουν την τεχνογνωσία και στην ικανότητα διαχείρισης ασφαλιστικών και εμπορικών  διαφορών στη Μελβούρνη, αλλά και θα αυξήσουν την τεράστια εμπειρία και δεξιότητα της Moray & Agnew σε εθνικό επίπεδο. Ο Howard, η Caroline και η ομάδα τους δίνουν έμφαση στον πελάτη όπως και η Moray & Agnew. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους καλωσορίσουμε στην εταιρεία μας.»

Αφήστε ένα σχόλιο