Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη #ΑνεβάζουμεΤαχύτητα & Mένουμε Ασφαλείς

Δημοσιεύτηκε από economia 06/05/2020 0 Σχόλια Εκδηλώσεις,

#ΑνεβάζουμεΤαχύτητα

 

 

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη #ΑνεβάζουμεΤαχύτητα και υποδέχονται τους πελάτες τους στις εκθέσεις τους, τα συνεργεία-φανοποιεία και τους πάγκους ανταλλακτικών στις εγκαταστάσεις τους στη Λεωφ. Αθηνών 71 αλλά και στο εκτεταμένο δίκτυο των Συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα.

 

Όλα τα νέα μοντέλα των αυτοκινήτων Honda, Mitsubishi και Volvo και των μοτοσυκλετών Honda είναι στη διάθεση των πελατών στις πρόσφατα ανακαινισμένες εκθέσεις στη Λ. Αθηνών 71, όπου έχει δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον που αποπνέει δυναμισμό και υψηλή αισθητική.

 

Οι άρτια καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων, είναι πρόθυμοι να παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί ο υποψήφιος αγοραστής προκειμένου να αποκτήσει το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Παράλληλα, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά να κλείσουν ραντεβού για test drive ή test ride.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα sites:

www.honda.gr και www.mitsubishi-motors.gr

 

 

 

 

#ΜένουμεΑσφαλείς

 

 

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη με αίσθημα ευθύνης και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Πολιτείας, έλαβαν από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών.   

 

Συγκεκριμένα, απολυμαίνουν τακτικά όλες τις εγκαταστάσεις τους, διαθέτουν απολυμαντικές συσκευές, γάντια και μάσκες για το προσωπικό τους, έχουν τοποθετήσει ταινίες διατήρησης απόστασης καθώς και προστατευτικά τζάμια στα σημεία που επιβάλλεται στους πάγκους και τα συνεργεία. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες δοκιμής, φροντίζουν να απολυμαίνονται σχολαστικά με ειδικό χημικό διάλυμα πιστοποιημένο για την αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή του δράση και εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.

 

Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των πελατών και την αποφυγή συνωστισμού στις εκθέσεις και τα συνεργεία, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210-3483300 ή με email στο info@saracakis.gr για τον προγραμματισμό ραντεβού.

Αφήστε ένα σχόλιο