10ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum

Δημοσιεύτηκε από economia 26/06/2020 0 Σχόλια Εκδηλώσεις,

 «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2020

Σε ΨΗΦΙΑΚΗ μορφή

 

 

 

Στην επόμενη ημέρα της Οικονομίας και της Κοινωνίας ήταν αφιερωμένο το μεγάλο 10ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum – που έγινε σε ψηφιακή μορφή την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 με τη συμμετοχή τόσο ομιλητών, όσο και κοινού της Ομογένειας, καθώς η έδρα της εταιρίας είναι στη Νέα Υόρκη. Το Συνέδριο διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Πειραιά, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού – ΕΟΤ και με την Υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη.

 

Είναι η 10η χρονιά που η Capital Link διοργανώνει αυτό το Συνέδριο, φέτος με το επίκαιρο θέμα «Οικονομία και Κοινωνία: Η επόμενη ημέρα» δίνοντας τη δυνατότητα σε 40 διακεκριμένους ομιλητές, Εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρηματίες, Επενδυτές, Τραπεζίτες και ομογενείς να εκφράσουν τις απόψεις τους για την επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορονοϊού και να εισηγηθούν μέτρα και τρόπους για την επανεκκίνηση της Οικονομίας και Κοινωνίας, τον αντίκτυπο σε κάθε τομέα, καθώς και τις νέες συνθήκες λειτουργίας με την εφαρμογή των περιορισμών και των μέτρων προφύλαξης.

 

ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ : «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Η αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας  και η επανεκκίνηση της Οικονομίας κρίνεται ως ζωτικής σημασίας για τη μετάβαση σ’ ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, γεγονός το οποίο θα συμβάλλει ιδιαίτερα σ’ ένα πιο ενεργό μοντέλο συμμετοχής ενδιαφερόμενων φορέων και κοινωνικού συνόλου στην ανάκαμψη της χώρας και την επιστροφή της σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης.

 

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – Ο ΡΟΛΟΣ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ & ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ • ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Covid -19 • ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ – Ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου των Τραπεζών στο νέο περιβάλλον • E-GOV: Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ • Η ΤΑΧΕΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ •  ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑ – Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ • ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ • Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ : ΤΡΟΦΙΜΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ – EΠΕΝΔΥΣΕΙΣ  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΕΤΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ  • ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ • Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η Ψηφιακή μορφή του Συνεδρίου έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής ομιλητών και κοινού από την Ελλάδα και την Αμερική. Το Συνέδριο τίμησαν με τη συμμετοχή τους:

 

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: 

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης
O Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας
Ο Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης
Η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), κα Άντζελα Γκερέκου
Ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Βιομηχανία & Εμπόριο, κ. Νίκος Παπαθανάσης
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης
Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης
Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων, Δήμου Αθηναίων, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος
Ο κ. Γιάννης Βράιλας, Πρέσβης – Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

 

 

ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ:

 

κ. John P. Calamos Sr., Founder, CEO and Global Co-Chief Investment Officer, Calamos Investments
κ. John Catsimatidis – Chairman & CEO, Red Apple Group
κ. Dean Metropoulos – Chairman - Metropoulos & Company
Δρ. George Kofinas - Founder & Medical Director of Kofinas Fertility Group & Manhattan Reproductive Surgery Center

 

 

 

ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ:

 

Alpha Bank, COSMOTE, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Όμιλος Εταιρειών, Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ), Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Α.Ε. (πρώην ETEAN A.Ε.), Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Επενδύσεων (EBRD),  Όμιλος ΕΛΠΕ, ΕΕΔΕ - Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων,  Elikonos Capital Partners, Envolve Entrepreneurship, EY, Lambadarios Law Firm, LIBRA GROUP, Machas & Partners Law Firm, McKinsey & Company, Optima bank, POTAMITISVEKRIS, Τράπεζα Πειραιώς

 

κ. Jimmy Athanasopoulos, Chairman Envolve Entrepreneurship & Greece Representative for Libra Social Responsibility - Libra Group
κα. Athina Chatzipetrou, President & CEO - Hellenic Development Bank SA (former ETEAN SA)
κ. Constantinos Dorkofikis, Executive General Manager Wholesale Banking - Alpha Bank
κ. Dimitris Dimopoulos, Director Sustainability Unit, Piraeus Bank
κ. Ioannis Konstantinidis, Chief Strategy, Transformation & Wholesale Officer - OΤΕ Group
κ. Yanni Kourniotis, Partner - Lambadarios Law Firm
Dr. Sotiris Kapellos, Operation and Development Director, BoD member (ELPE Renewable Energy Sources SA) - HELPE Group
Dr. Dimitris C. Iliopoulos, MD, Associate Professor of Cardiac Surgery
κ. Achilleas Ioakimides, Special Advisor to the CEO Communication – CSV - Public Power Corporation SA
κ. Tasos Iossiphides, EY Partner, Head of Strategy & Transaction Services in Greece, CESA - Ernst & Young BAS S.A.
κ. Dimitris Kyparissis, CEO - Optima bank
κα. Penelope Lazaridou, General Financial Manager, Executive Board Member, GT – GEK TERNA Group of Companies
κ. Petros Char. Machas, Founder – Chairman of the Advisory Board – Machas and Partners Law Firm
κ. Alexandros Nousias Country Director Greece - Envolve Entrepreneurship
κ. Panos Papazoglou, CESA Accounts Leader and Managing Partner in Greece - EY
κα. Dimitra Papandreou, Principal Manager Advice for Small Businesses Greece -SME Finance & Development Group - European Bank for Reconstruction and Development (EBRD)
κ. Stathis Potamitis, Managing Partner - PotamitisVekris
κ. George Skrimizeas, Chairman of the BOD - Hellenic Management Association
κ. Takis Solomos, Partner - Elikonos Capital Partners
κ. George Tsopelas, Managing Director - McKinsey & Company
κ. Steve Vranakis, Chief Creative Officer - Government of the Hellenic Republic

 

 

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, τίμησε το Συνέδριο με την υποστήριξη του Προξενείου και ανέφερε :

 

“Βιώνουμε μία κατάσταση χωρίς προηγούμενο. Είμαστε αντιμέτωποι με έναν αόρατο εχθρό. Αλλά αυτή την ιστορική στιγμή δεν υπάρχουν αντίπαλα στρατόπεδα, είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά και πολεμούμε για τον ίδιο σκοπό. Η απο-παγκοσμιοποίηση, οι εμπορικοί φραγμοί και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις αποτελούν, για κάποιους, το πραγματικό αντίδοτο για την πανδημία. Ωστόσο, στο μάτι του κυκλώνα οφείλουμε να δράσουμε συλλογικά, ψύχραιμα και με νηφαλιότητα.

Πράγματι, η κοινωνία μας κλονίστηκε συθέμελα από την πανδημία και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα τις επιπτώσεις αυτής. Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, ο άνθρωπος είναι, από τη φύση του, ζώο πολιτικό και κοινωνικό, αλλά ποια η θέση της κοινωνικοποίησης την εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Αναπόφευκτα, κοινωνία και οικονομία πρέπει να λειτουργήσουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Πράγματι, επικρατεί αβεβαιότητα για τις προοπτικές της οικονομίας, η οποία περιορίζει τα κίνητρα για επενδύσεις και οικονομική δραστηριότητα.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα συγχαρώ το Capital Link για την ταχύτατη προσαρμογή και μετάβαση στην ψηφιακή λειτουργία. Διαπιστώνοντας ότι η κρίση που διανύουμε επιτάχυνε την ανάδυση της νέας τάξης πραγμάτων, η αλληλεπίδραση μεταξύ των εμπειρογνωμόνων και των διαμορφωτών αποφάσεων είναι ζωτικής σημασίας για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Ως Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας. Παραμένουμε, ωστόσο, σε επαγρύπνηση και εργαζόμαστε συντονισμένα για την μεταρρύθμιση και αναδιάρθρωση της οικονομίας προς όφελος όλων.”

 

O κ. Νίκος Μπορνόζης, President, Capital Link Inc., άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου και τόνισε ότι: “Σας καλωσορίζω στο 10ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ».

Η επανεκκίνηση της Οικονομίας και Κοινωνίας είναι μία πρόκληση την οποία όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη καλούνται να αντιμετωπίσουν, προσαρμοζόμενες στη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία.

Το Συνέδριο μας, εξετάζει πως βασικοί τομείς θα αντιμετωπίσουν το νέο τοπίο της αγοράς δεδομένης της αδράνειας της οικονομίας για μήνες, τα περιοριστικά μέτρα που πρέπει να τηρούνται, και την στροφή στην υιοθέτηση ψηφιακών λύσεων. Το ζητούμενο είναι πώς θα επανακτήσει η χώρα όσο γίνεται γρηγορότερα μια δυναμική επιστροφής σε αναπτυξιακή κατεύθυνση. Η επάνοδος στην ομαλότητα είναι θέμα χρόνου και η παρούσα κατάσταση, όσο επώδυνη και αν είναι, δίνει την δυνατότητα για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Απαιτείται στενότερη και εποικοδομητική συνεργασία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, στοχευόμενα κυβερνητικά προγράμματα στήριξης και ανάπτυξης της οικονομίας και η υιοθέτηση νέων πρωτοβουλιών από τον ιδιωτικό τομέα.

Όπως ανέφερα έχουμε μια ατζέντα υψηλών προδιαγραφών με κορυφαίους συνομιλητές και παρουσιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από την κυβέρνηση, τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Να σημειώσουμε και τη σημαντική συμμετοχή ομογενών από την Αμερική με αναγνωρισμένο κύρος και εμβέλεια. Και καλύπτουμε όλους τους βασικούς τομείς και θέματα.

Ανταποκρινόμενοι στη νέα δυναμική, το συνέδριο μας είναι ψηφιακό έχοντας υιοθετήσει μια ειδική συνεδριακή πλατφόρμα που παρέχει μοναδικές δυνατότητες επικοινωνίας και δικτύωσης.”

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ - ΠΑΝΕΛΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ – ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ: κ. Νίκος Μπορνόζης, President, Capital Link Inc.

 

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel1

 

Συντονιστής : κ. Γιώργος Σκριμιζέας, Chairman of the BOD - Hellenic Management Association

Ομιλητές :

κ. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής
κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά
κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων - Δήμος Αθηναίων

 

 

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : Ο ρόλος, η σημασία και το μέλλον των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ STARTUPS & των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Οικονομία και Κοινωνία

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel2

 

Συντονιστής: κ. Jimmy Athanasopoulos, Chairman Envolve Entrepreneurship & Greece Representative for Libra Social Responsibility - Libra Group

Ομιλητές:

κ Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων
κ. Steve Vranakis, Chief Creative Officer - Government of the Hellenic Republic
κ. Αλέξανδρος Νούσιας Country Director Greece - Envolve Entrepreneurship

 

 

 

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Covid -19 : Προκλήσεις ανά τομέα, επιλογές χρηματοδότησης – Κεφάλαιο Κινήσεως – Ανάπτυξη, ανάγκες και ευκαιρίες μετασχηματισμού νέων επιχειρηματικών μοντέλων, κλιμάκωση μέσω συγχωνεύσεων κοινοπραξιών, συνεργασιών και εξαγωγών κλπ.

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel3

 

Συντονιστής: κ. Τάσος Ιωσηφίδης, EY Partner, Head of Strategy & Transaction Services in Greece, CESA - Ernst & Young BAS S.A.

Ομιλητές:

κ. Νίκος Παπαθανάσης, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Βιομηχανία & Εμπόριο
κα. Αθηνά Χατζηπέτρου, President & CEO - Hellenic Development Bank SA (former ETEAN SA)
κα. Δήμητρα Παπανδρέου, Principal Manager Advice for Small Businesses Greece - SME Finance & Development Group - European Bank for Reconstruction and Development (EBRD)
κ. Τάκης Σολωμός, Partner - Elikonos Capital Partners

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Ο επαναπροσδιορισμός του ρόλου των Τραπεζών στο νέο περιβάλλον

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel4

 

Συντονιστής: κ. Στάθης Ποταμίτης, Managing Partner, POTAMITISVEKRIS Law Partnership

Ομιλητές:

κ. Κωνσταντίνος Δορκοφίκης, Executive General Manager Wholesale Banking - Alpha Bank
κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, CEO - Optima bank
κ. Δημήτριος Δημόπουλος, Director - Sustainability Unit - Piraeus Bank Group

 

 

 

 

E-GOV: Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel5

 

Κεντρικός Ομιλητής: κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης

 

Εισαγωγικά Σχόλια: κ. ΠαναγιώτηςΠαπάζογλου, EY, CESA Accounts Leader and Managing Partner in Greece

 

 

 

 

Η ΤΑΧΕΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ

Οι ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές σε όλο το εύρος της ατομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας επιφέρουν σαρωτικές αλλαγές στην επικοινωνία, το εμπόριο και την κοινωνία.

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel6

 

Κεντρικός Ομιλητής: κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης, Chief Strategy, Transformation & Wholesale Officer - OΤΕ Group

 

Εισαγωγικά Σχόλια: κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, EY, CESA Accounts Leader and Managing Partner in Greece

 

 

 

 

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel7

 

Συντονιστής: κ. Γιάννης Κουρνιώτης, Partner, Lambadarios Law Firm

Ομιλητές:

κα. Πηνελόπη Λαζαρίδου, General Financial Manager, Executive Board Member - GT – GEK TERNA Group of Companies
Δρ. Σωτήρης Καπέλλος , Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.
κ. Αχιλλέας Ιωακειμίδης, Special Advisor to the CEO Communication – CSV - Public Power Corporation SA

 

 

 

 

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel8

 

Κεντρικός Ομιλητής: κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων

 

Εισαγωγικά Σχόλια: κ. Νίκος Μπορνόζης, President, Capital Link Inc.

 

 

 

 

 

ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel9

 

Εισαγωγικά Σχόλια: κ. Νίκος Μπορνόζης, President, Capital Link Inc.

 

Κεντρικός Ομιλητής: κ. Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας

 

Ομιλητές :

Dr. Dimitris C. Iliopoulos, MD, Associate Professor of Cardiac Surgery
Dr. George Kofinas, Founder & Medical Director - Kofinas Fertility Group & Manhattan Reproductive Surgery Center

 

 

 

 

 

Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ: ΤΡΟΦΙΜΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel10

 

Συντονιστής: κ. Πέτρος Μαχάς, Chairman – Founding Partner, Machas and Partners Law Firm

Ομιλητές :

κ. John P. Calamos Sr., Founder, CEO and Global Co-Chief Investment Officer - Calamos Investments
κ. John Catsimatidis, Chairman & CEO - Red Apple Group
κ. Dean Metropoulos, Founder and CEO - Metropoulos & Co.

 

 

 

 

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΕΤΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel11

 

One on One discussion:

κα Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος - Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)
κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων Δήμος Αθηναίων

 

 

 

 

 

ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Κεντρικός Ομιλητής: κ. Γιώργος Τσόπελας, Managing Director - McKinsey & Company

 

 

 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕYΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

VIDEO OF THE PANEL : http://csringreece.gr/forum/2020/video_webcast.php?i=panel12

 

One on One discussion

 

κ. Γιάννης Βράιλας, Πρέσβης – Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
κ. Νίκος Μπορνόζης, President, Capital Link Inc.

Αφήστε ένα σχόλιο