«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΜΥΘΟΙ» στο ΙΝΝΟVATHENS powered by Samsung

Δημοσιεύτηκε από economia 08/03/2018 0 Σχόλια Εκδηλώσεις,

Οι Εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ-economia Publishing, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, πραγματοποιούν στο πλαίσιο της έκθεσης 160 χρόνια made in Greece. Βιομηχανία, πρωτοπορία, καινοτομία την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 17.00 εκδήλωση, υπό την αιγίδα του ΙΟΒΕ, με θέμα «Ελληνική Βιομηχανία: Αλήθειες & Μύθοι» στο ΙΝΝΟVATHENS powered by Samsung.

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης παράλληλων εκδηλώσεων με αφορμή την έκθεση της Τεχνόπολης που μας καλεί να ανακαλύψουμε την ελληνική βιομηχανία έξω από τα συνηθισμένα, σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής βιομηχανίας του χθες και του σήμερα, πρώην πρόεδροι του ΣΕΒ, νυν πρόεδροι Συνδέσμων Βιομηχανιών και επιχειρηματίες διαφόρων βιομηχανικών κλάδων θα συνομιλήσουν με βασικό στόχο τη συνειδητοποίηση της ανάγκης συνέχισης της βιομηχανικής παράδοσης και αύξησης της ελληνικής παραγωγής.

 

Ομιλητές:

-Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ
-Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ
-Ευστάθιος Τσοτσορός, Πρόεδρος της Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.
-Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος του ΣΒΒΕ
-Ελένη Κολιοπούλου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος
-Κλεομένης Μπάρλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος
-Ιωάννα-Σαπφώ Πεπελάση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οικονομικής Ιστορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
-Στέλιος Αργυρός, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΒ, Πρόεδρος των Filiacom A.Ε., Filiasol A.Ε. & Φίλια Περιβαλλοντικές Βιομηχανίες Α.Ε.
-Ιάσων Στράτος, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΒ, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραϊκής Πατραϊκής
-Ανδρέας Κανελλόπουλος, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΒ, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΙΤΑΝΑ
-Γεώργιος Τσάτσος, πρώην Πρόεδρος της ΑΓΕΤ Ηρακλής

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Αντώνης Δ. Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου economia.

 

Θα προηγηθεί ημίωρη ξενάγηση στην έκθεση 160 χρόνια made in Greece. Βιομηχανία, πρωτοπορία, καινοτομία από την κυρία Χριστίνα Αγριαντώνη, επιστημονική επιμελήτρια της έκθεσης.

 

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της Φόρμας Εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο https://goo.gl/forms/2uATh2TKUBfsi4m52.

 

 

Στους φοιτητές και τις φοιτήτριες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης, τις οποίες θα παραλάβουν μετά το τέλος της εκδήλωσης και αφού παρουσιάσουν την φοιτητική τους ταυτότητα στη γραμματεία. Απαραίτητη η συμπλήρωση της Φόρμας Εγγραφής Φοιτητών στον παρακάτω σύνδεσμο https://goo.gl/forms/xwzECxN3rn2cBw2h1.

 

 

Ώρα έναρξης ξενάγησης: 17.00

Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 18.00

Διεύθυνση: INNOVATHENS powered by Samsung, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

 

Ακολουθήστε την εκδήλωση στο Facebook