Ελληνογερμανική Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη Εξοικονόμηση Ενέργειας και Εκμετάλλευση Οργανικών Απορριμμάτων στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων

Posted by economia 13/09/2018 0 Comment(s) ,

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει στα πλαίσια μιας πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας μια επιχειρηματική αποστολή με θέμα:«Εξοικονόμηση Ενέργειας και Εκμετάλλευση Οργανικών Απορριμμάτων στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων».Το πολυήμερο ταξίδι των γερμανικών επιχειρήσεων και ειδικών από τον τομέα της ενέργειας στη Θεσσαλονίκη (15 - 18 Οκτωβρίου) περιλαμβάνει μια ημερίδα στις 16 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο The Met στην Θεσσαλονίκη.

 

Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιάσουν γερμανικές εταιρίες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα παρουσιάσουν επιπλέον το θεσμικό πλαίσιο, τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι της οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, το πρόγραμμα καθώς και τη Δήλωση Συμμετοχής θα βρείτε εδώ.

 

 

 

Leave a Comment