Τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

LINKEDIN: ΟΙ 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2024

Οι κορυφαίες εταιρειές σύμφωνα με το LinkedIn
Φωτ. Paul Fiedler / Unsplash
Η πλατφόρμα επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε τις λίστες με τις κορυφαίες εταιρείες για ανέλιξη, ανά ήπειρο, λαμβάνοντας υπόψιν τις ευκαιρίες προαγωγής και απόκτησης νέων δεξιοτήτων.

Το LinkedIn εξέδωσε την ετήσια λίστα του με τις κορυφαίες επιχειρήσεις της χρονιάς αναδεικνύοντας τις «12 καλύτερες εταιρείες για καριέρα στην Ευρώπη», σύμφωνα με την πλατφόρμα. 

Στην προσέγγισή του, το LinkedIn εξετάζει διάφορες πτυχές που αφορούν την εξέλιξη των εργαζομένων, όπως η πολιτική και τα προαπαιτούμενα για προαγωγή καθώς και η απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Οι εταιρείες που διακρίθηκαν «αποδεικνύουν ότι η επένδυση στην εμπειρία των υπαλλήλων είναι ζωτικής σημασίας στο σημερινό εργασιακό τοπίο – είτε πρόκειται για την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων με στόχο την επιτάχυνση της εξειδίκευσης στην Τεχνητή Νοημοσύνη, είτε για την προσφορά ευέλικτων ρυθμίσεων εργασίας» αναφέρει το LinkedIn. 

Αναλυτικά η λίστα

Takeda: Η ιαπωνική φαρμακευτική εταιρεία δραστηριοποιείται στην Αυστρία, όπου διαθέτει τρεις εγκαταστάσεις και δώδεκα κέντρα δωρεάς πλάσματος. Η Takeda επικεντρώνεται στην έρευνα γονιδιακών θεραπειών, στις θεραπείες με βάση το πλάσμα και στα βιολογικά φάρμακα.

Mastercard: Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη διαθέτει μεγάλα κέντρα της σε Βέλγιο και Μεγάλη Βρετανία. Η διεθνής εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που διευκολύνει τις χρηματικές συναλλαγές, επιτρέποντας στους καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές και να κάνουν ανάληψη μετρητών.

Airbus (Παρίσι, Τουλούζη, Μασσαλία): Η κατασκευάστρια εταιρεία αεροσκαφών δραστηριοποιείται τόσο στην πολιτική όσο και στην πολεμική αεροπορία. Από το 2019 είναι η κορυφαία εταιρεία αεροσκαφών στον κόσμο.

Sandoz: Με έδρα την Ελβετία, η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία παράγει και διανέμει γενόσημα φάρμακα για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

BioMarin, Δανία: Εταιρεία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στις θεραπείες για σπάνιες γενετικές ασθένειες. Επικεντρώνεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την εμπορία καινοτόμων θεραπειών.

Intesa Sanpaolo (Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο): Τραπεζικός όμιλος με περισσότερους από 13 εκατομμύρια πελάτες στην Ιταλία και παρουσία στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική.

Versuni, Άμστερνταμ: Κατασκευάζει οικιακές συσκευές όπως φριτέζες, καφετιέρες και καθαριστές αέρα. Αρχικά αποτελούσε τμήμα της Philips μέχρι την απόσπασή της το 2021.

Procter & Gamble: Πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών αγαθών με έδρα τις ΗΠΑ. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μάρκες όπως Head & Shoulders, Gillette, Always, Lenor και Pampers.

EPAM systems (Μαδρίτη, Μάλαγα): Πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει υπηρεσίες μηχανικής λογισμικού και ανάπτυξης προϊόντων σε πελάτες σε περισσότερους από δώδεκα κλάδους σε 55 χώρες.

AstraZeneca (Γκέτεμποργκ, Στοκχόλμη): Μητρική εταιρεία των Alexion Pharmaceuticals, Medimmune, Neogene Therapeutics και άλλων. Πολυεθνική φαρμακευτική και βιοτεχνολογική εταιρεία με μεγάλη έμφαση στην έρευνα, καθώς και στην ανάπτυξη και παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων για την ογκολογία, τα καρδιαγγειακά και άλλα ζητήματα υγείας.

Novartis, Ελβετία: Η φαρμακευτική εταιρεία ερευνά και αναπτύσσει φάρμακα και θεραπείες. Επικεντρώνεται στις καρδιαγγειακές, νεφρικές και μεταβολικές παθήσεις, την ανοσολογία, τη νευρολογία και την ογκολογία.

Koç Holding, Τουρκία: Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ενέργειας, των ηλεκτρονικών συσκευών και του λιανεμπορίου από το 1926, με εξαγωγές σε περισσότερες από 150 χώρες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ