Οι άνθρωποί μας

Αλεξάνδρα Κ. Βοβολίνη
Αλεξάνδρα Κ. ΒοβολίνηΕκδότρια – Διευθύντρια
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο University College London (LL.M.).
Από το 1975 είναι συντάκτρια στη Βιομηχανική Επιθεώρηση και Βοηθός Διεύθυνσης, μέχρι το 1990, οπότε και αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Εκδότριας. Το 1996 ιδρύει και διευθύνει τις Εκδόσεις Κέρκυρα – economia Publishing, που αποτελούν από το 2006 τον Όμιλο economia

Η Α.Κ. Βοβολίνη είναι –ανάμεσα σε άλλα– μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της European Business Press, και μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά.

Αντώνης Δ. Παπαγιαννίδης
Αντώνης Δ. ΠαπαγιαννίδηςΓενικός Διευθυντής ομίλου economia και διευθυντής της Οικονομικής Επιθεώρησης
Σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στην Aθήνα, στο Στρασβούργο και το Καίμπριτζ – με ειδίκευση στα Ευρωπαϊκά θέματα και στα θέματα τύπου.

Έχει εργασθεί ως δημοσιογράφος στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, το Βήμα και την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ενώ διετέλεσε διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου.

adp@economia.gr
210-3314714

Στέφανος Κ. Σβολιαντόπουλος
Στέφανος Κ. ΣβολιαντόπουλοςMarketing and Sales Manager
Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση την Οικονομική Θεωρία.

Έχει διατελέσει Προϊστάμενος τμήματος Market Management σε πολυεθνικό οργανισμό για αρκετά χρόνια, με εξειδίκευση στον Εταιρικό Στρατηγικό Σχεδιασμό, στο Marketing, στην Επικοινωνία, στη Διαχείριση Projects. Εργάζεται στον Όμιλο economia από τον Νοέμβριο του 2019.

stephsvo@economia.gr
210-3314714

Γιώργος Βαϊλάκης
Γιώργος ΒαϊλάκηςΔημοσιογράφος
Έχει σπουδάσει φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Νόττιγχαμ από το οποίο πήρε Μάστερ με έρευνα στην ερμηνεία της εικόνας ως μέσον επικοινωνίας, ενώ έχει επίσης Μάστερ στις επικοινωνιακές σπουδές από το Πανεπιστήμιο Σίτυ του Λονδίνου και Μάστερ κριτικής και πολιτισμικής θεωρίας από το Πανεπιστήμιο του Μπράιτον.

Υπήρξε πολιτιστικός συντάκτης στις εφημερίδες Ημερησία και Έθνος. Εργάζεται στον Όμιλο economia από τον Φεβρουάριο του 2020.

gvailakis@hotmail.com
210-3314714

Κατερίνα Κρητικού
Κατερίνα ΚρητικούΥπεύθυνη Εκδηλώσεων & Επικοινωνίας
Σπούδασε Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος Ιστορίας της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Paris 1 Pantheon-Sorbonne με ειδίκευση στην Μοντέρνα Τέχνη.

Εργάστηκε σε μουσεία, γκαλερί και οίκους δημοπρασιών στην Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ελβετία. Εργάζεται στον Όμιλο economia από τον Ιανουάριο του 2017.

kritikou@economia.gr
210-3314714

Έφη Ανδρικοπούλου, Τεκμηρίωση – Συντονισμός εκδόσεων

tekmiriosi@economia.gr

ekdosi@economia.gr

210-3314714

Γραμματεία:

info@economia.gr

210-3314714