Project Description

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Στη μέχρι πρόσφατα ελληνική αγροτική οικονομία, η βιομηχανική ανάπτυξη του κλάδου της διατροφής ήταν αναμενόμενη. Ποιές ήταν οι διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων και πώς άλλαξαν; Το βιβλίο αυτό εγκαινιάζει ένα εκδοτικό οδοιπορικό των εκδόσεων ΚΕΡΚΥΡΑ στην ελληνική βιομηχανία και εξετάζει την ελληνική βιομηχανία διατροφής από τη φάση της προϊστορίας μέχρι σήμερα.

Προεπισκόπηση

30,00€

*Για την ολοκλήρωση της αγοράς θα ανακατευθυνθείτε στο site της Νομικής Βιβλιοθήκης

Αποκτήστε το εδώ
  • Ημερομηνία έκδοσης: Αύγ / 2006
  • Εκδότης: Εκδόσεις Κέρκυρα
  • Γλώσσα: Ελληνικά
  • Σελίδες: 352
  • ISBN: 978-960-8386-36-5
  • Τύπος εξώφυλλου: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Συγγραφέας: Χεκίμογλου Ευάγγελος – Ρούπα Ευφροσύνη