Τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

ΤΕΣΣΕΡΙΣ Α.Ι. ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΗΠΑ

Εργασίες Τεχνητή Νοημοσύνη από το σπίτι
Φωτ. Michael Soledad/ Unsplash
Ο μέσος ετήσιος μισθός για αυτές τις θέσεις εργασίας ξεπερνά κατά πολύ τα 100.000 δολάρια και όλες μπορούν να γίνουν από το σπίτι.

Μερικές από τις πιο επικερδείς θέσεις εργασίας για νεοεισερχόμενους στον κλάδο της τεχνολογίας των ΗΠΑ συνδέονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη και μπορούν να γίνουν με τηλεργασία από οπουδήποτε στον κόσμο με μισθούς Αμερικής.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια (Ιούλιος 2021 – Ιούλιος 2023) οι αγγελίες που σχετίζονται με το Α.Ι. υπερδιπλασιάστηκαν και, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του LinkedIn, παρότι αυτές οι θέσεις εργασίας δεν είναι πάντα οι πιο προφανείς, σε επαγγελματικές πλατφόρμες η ζήτηση είναι πραγματικά εκθετική. «Στο Indeed, οι αναζητήσεις για θέσεις εργασίας A.I. έχουν αυξηθεί σχεδόν 4.000% τον τελευταίο χρόνο και οι δημοσιεύσεις αγγελιών για αυτές τις θέσεις εργασίας έχουν αυξηθεί κατά 306% την ίδια περίοδο», δήλωσε πρόσφατα στο CNBC ο επικεφαλής του υπεύθυνου τμήματος AI στο Indeed, Trey Causey.

ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΜΙΣΘΟ, 127.128 ΔΟΛΑΡΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ PRODUCT MANAGERS ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΣΟ ΜΙΣΘΟ, 153.698 ΔΟΛΑΡΙΑ.

Ανάλυση συνδυαστικών στοιχείων από τις πλατφόρμες Indeed και ZipRecruiter αναδεικνύει τέσσερα από τα κορυφαία επαγγέλματα με μεγάλη ζήτηση στις ΗΠΑ που μπορούν να γίνουν από ένα laptop οπουδήποτε στον πλανήτη με μισθούς Αμερικής:

Αναλυτής δεδομένων

Μηχανικός λογισμικού

Μηχανικός δεδομένων

Product manager

Οι θέσεις αυτές τις κορυφαίες σε αγγελίες που δημοσιεύτηκαν στο ZipRecruiter μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου του 2023.

Σύμφωνα με το ZipRecruiter, ο μέσος ετήσιος μισθός για αυτές τις θέσεις εργασίας ξεπερνά κατά πολύ τα 100.000 δολάρια. Οι αναλυτές δεδομένων λαμβάνουν, κατά μέσο όρο, τον χαμηλότερο μέσο μισθό, 127.128 δολάρια, ενώ οι product managers έχουν τον υψηλότερο μέσο μισθό, 153.698 δολάρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ