Τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ – ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΚΛΙΚ ΤΩΝ NATURAL LANDSCAPE PHOTOGRAPHY AWARDS

Το τοπίο όπως πραγματικά είναι. Μαγικά κλικ.
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού: "Untitled", Blake Randall
Επαγγελματίες φωτογράφοι καλούνται να αποτυπώσουν φυσικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, χωρίς τα ψηφιακά «βέλη» του photoshop στη φαρέτρα τους.

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός φωτογραφίας, απαιτεί από τους συμμετέχοντες να μην επεξεργάζονται τις λήψεις τους πριν τις υποβάλουν, εξασφαλίζοντας πως αυτό που βλέπουμε είναι η πραγματικότητα ατόφια. Καλώς ήρθατε στα Natural Landscape Photography Awards.

Οι διοργανωτές απαιτούν από τους επαγγελματίες φωτογράφους να αφήσουν στην άκρη τις δεξιότητές τους στο ραφινάρισμα των εικόνων μέσω photoshop: δεν επιτρέπεται να προσθέσουν, να αφαιρέσουν ή να παραμορφώσουν στοιχεία στις λήψεις τους. Επίσης, δεν μπορούν να συνδυάσουν εικόνες που έχουν ληφθεί με διαφορετικές εστιακές αποστάσεις ή κατά τη διάρκεια διαφορετικών ωρών της ημέρας. Για να επαληθεύσουν την ακρίβεια των εικόνων, οι κριτές απαιτούν από κάθε φωτογράφο να υποβάλει και τα αρχεία RAW.

Παρόλο που ο διαγωνισμός διανύει μόλις την τρίτη χρονιά του, σημείωσε ρεκόρ ενδιαφέροντος με 11.176 συμμετοχές από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους τοπίου από 54 διαφορετικές χώρες. Ο Καναδός φωτογράφος τοπίου και φύσης Blake Randall ανακηρύχθηκε φωτογράφος της χρονιάς για το εξαιρετικό portfolio του.

Ακολουθούν τα κλικ που ξεχώρισαν.

Το τοπίο όπως πραγματικά είναι
Tiago Mateus
Tiago Mateus

Peter Eastway
Matt Redfern
Xavier Lequarre
Prajit Ravindran
Takahashi Hiroto
David Hunter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ